Plötsligt händer det…

Sista tiden har jag varit lite frustrerad över att jag inte kommer någonstans. Jag menar hur kul är det att sitta på ett och samma ställe och leka,  nej tack inget för mig! Det har liksom varit lite på gång och i helgen bestämde jag mig…

… jag ska lära mig att krypa!

Skam den som ger sig och när helgen väl var över då JA JA JA då satt det!

Nu börjar jag få in tekniken ordentligt och så kul det är! Speciellt när jag gör en rusch genom hela lägenheten och mamma ser mer än lite förvånad ut när hon väl hittar mig 🙂 eller när jag dyker upp som gubben i lådan från ingenstans, hihi vad jag lyckats skrämma mamma!

Det som också  är riktigt bra är att jag kan vara med och hjälpa mamma när hon har mycket att göra. Skönt att man kan bidra lite till hemmets sysslor. Som igår när jag hjälpte jag henne att frosta av frysen. Tog lite tid men fin blev den 🙂


Comments are closed.