Hemmapremiär

Mamma och jag älskar att gå på fotbollsmatch och självklart har vi årskort på nya fina Swedbank Stadion.

I tisdags var det då äntligen dags för hemmapremiären! Mamma och jag var på gymmet precis innan så vi sprang till stadion hela vägen hemifrån…. mamma var lite svettig när vi kom fram men vi HANN! Och vilken tur, för man ville inte missa en minut av denna underbara upplevelse!!!

Publiken var tokig, hejarklacken var tokig, mormor och morfar var heltokiga och våra pojkar på plan spelade tokigt bra!!! Och mamma behöver jag nog inte ens nämna vad hon var 😉

Ja att MFF vann är ju rätt självklart och  när vi kom hem var jag helt toppad. Det måste varit adrenalinet (fint ord jag lärt mig) 😉 Så jag passade glatt på att träna på Hymnen en lång stund. Ja jag kunde då konstatera att den funkar riktigt bra i de lite högre tonarterna.


Här kan du lyssna, se och känna in stämningen…

Klicka här – Hymnen från läktarplats

Comments are closed.