Mitt första bröllop!

Så spännande… mitt allra först bröllop!

Vem skulle gifta sig… jo… Mormor och Morfar!!!! 🙂 🙂 🙂

Strålande väder, mamma hade piffat sig och jag hade fått min första håruppsättning!

Allting började i kyrkan. Mormor och morfar gick in tillsammans sist, efter oss andra, och ändå fick dem bästa platsen ända framme vid prästen?! Prästen pratade, sen sjöng en tjej ett par känslofyllda låtar och Viktoria läste en fin dikt. Mormor och morfar  satte på varandra ringar och pussades lite. Alltså, det var lite allvarlig stämning därinne så,  ja jag fick ta till majsbågarna för att inte ryckas med alltför mycket…

Väl ute ur kyrkan var det livat igen! 🙂 Lite plåtningar och  efter det åkte vi hem till mormor och morfar.

Nu var det dags för fest, finfina maten och tårta! Jag började med chokladtårta, tog sedan en bit av jordgubbstårtan och avslutade sedan kalaset med ytterligare lite chokladtårta 🙂 Ja mamma är lite petig så hon tyckte jag behövde en dusch efter det… i min värld, totalt onödigt!!!

Hjärtligt GRATTIS än en gång till brudparet!Stort Tack Viktoria för finfina bidrag till bildsamlingen!

One Response to “Mitt första bröllop!”

  1. Kicki Eriksson Says:

    En vacker solig dag i vackra underbara Skåne fick dom varandra igen <3
    Låt deras väg vara kantad av trygghet, värme o gränslös kärlek.

    Puss o Kram till det vackra brudparet och även till söta Sonja, Linda och alla fyrbentingar <3

    Kicki, Robert, Lucas, Saga, Alice o Lisa

Leave a Reply