Glad Midsommar!

Vilken härlig dag!

Jag och mamma gick först hem till Selma och hämtade upp henne och hennes föräldrar, Li och Mikael. Vi begav oss sen i samlad trupp iväg mot Soldattorpet. På vägen dit hittade vi många otroligt fina hus med trädgårdar som jag och hundarna hade kunnat ha hur kul som helst i 🙂 , mamma sa att hon skulle köpa sig en trisslott, vad det nu hade med husen att göra???

Väl framme… OJ oj oj så mycket folk och vilken kalasstämning! Lotter, fika, musik och dans med ett  jätteträd i mitten som visst kallas midsommarstång, man lär sig  något nytt varje dag 😉 Alla var helt lyriska!

Vi hittade bästa platsen och packade upp alla våra picknickgrejer. Största favoriterna var helt klart jordgubbarna och kanelgifflarna, mmm så smarrigt! Selma testade dessutom en tokrolig grej, nämligen att  provsmaka så många kanelgifflar som möjligt och sedan lägga tillbaka dem i påsen igen utan att någon märkte det… hihih vad hon lyckades!!! Efter all mat dansade vi och for runt midsommarstången med alla andra som också var där!

Ja det tog lite på krafterna med allt firande så på hemvägen var jag ändå rätt glad att jag hade vagnen med mig…


Leave a Reply