Nu är jag tillbaka :-)

Äntligen har vi fått tillbaka vår TV/datorskärm och fått ordning på kamera osv… ja mamma  har varit mer än lite frustrerad över detta fenomen men jag måste säga att det varit rätt mysigt att ligga inne i sovrummet och titta på miniTV 🙂 Dessutom når jag alla knapparna till den TVn (utan att behöva fibbla med fjärrkontrollen, förvisso är den rätt kul den också…)…. så gissa om jag passat på och ställa in TVn så som JAG vill ha den!!!

Det har hänt så mycket kul sedan påsk och jag får uppdatera er efterhand men

först och främst… dadadadamp, jag kan numera själv ställa mig upp mot tex bordet och ta min dricka helt själv!! Detta är så kul för OJOJOJ vad fina saker jag nu hittar att leka med 🙂 Det ända lite kluriga är hur jag smidigt kommer ner på golvet igen men jag kommer nog snart på det, skam den som ger sig.


One Response to “Nu är jag tillbaka :-)”

  1. Mormor Says:

    Det var på tiden men den som väntar på något gott………………
    Puss och kram från mormor

Leave a Reply