Arkiv för juni, 2010

Sötaste Lova bus

måndag, 28 juni, 2010

En härlig sommarkväll åkte jag, mamma och mormor upp till Rebecca och Jörgen för att titta på mormors nya vovve, lilla Lova.

På vägen upp låtsades jag att jag tyckte resan var riktig dryg för att mamma och mormor skulle sjunga Imse Vimse Spindel för mig  hela vägen… och hihi vad de sjöng 🙂

Lova är en liten kinesvalp (Chinese Crested Dog), helt tokigt busig och rolig så det var inte konstigt att vi blev kompisar direkt 😉 Och visst är hon söt?!!!


Missa inte…

söndag, 27 juni, 2010

att bläddra ner och läsa om bröllopet från den 22 juni… 🙂

Glad Midsommar!

fredag, 25 juni, 2010

Vilken härlig dag!

Jag och mamma gick först hem till Selma och hämtade upp henne och hennes föräldrar, Li och Mikael. Vi begav oss sen i samlad trupp iväg mot Soldattorpet. På vägen dit hittade vi många otroligt fina hus med trädgårdar som jag och hundarna hade kunnat ha hur kul som helst i 🙂 , mamma sa att hon skulle köpa sig en trisslott, vad det nu hade med husen att göra???

Väl framme… OJ oj oj så mycket folk och vilken kalasstämning! Lotter, fika, musik och dans med ett  jätteträd i mitten som visst kallas midsommarstång, man lär sig  något nytt varje dag 😉 Alla var helt lyriska!

Vi hittade bästa platsen och packade upp alla våra picknickgrejer. Största favoriterna var helt klart jordgubbarna och kanelgifflarna, mmm så smarrigt! Selma testade dessutom en tokrolig grej, nämligen att  provsmaka så många kanelgifflar som möjligt och sedan lägga tillbaka dem i påsen igen utan att någon märkte det… hihih vad hon lyckades!!! Efter all mat dansade vi och for runt midsommarstången med alla andra som också var där!

Ja det tog lite på krafterna med allt firande så på hemvägen var jag ändå rätt glad att jag hade vagnen med mig…


Mitt första bröllop!

tisdag, 22 juni, 2010

Så spännande… mitt allra först bröllop!

Vem skulle gifta sig… jo… Mormor och Morfar!!!! 🙂 🙂 🙂

Strålande väder, mamma hade piffat sig och jag hade fått min första håruppsättning!

Allting började i kyrkan. Mormor och morfar gick in tillsammans sist, efter oss andra, och ändå fick dem bästa platsen ända framme vid prästen?! Prästen pratade, sen sjöng en tjej ett par känslofyllda låtar och Viktoria läste en fin dikt. Mormor och morfar  satte på varandra ringar och pussades lite. Alltså, det var lite allvarlig stämning därinne så,  ja jag fick ta till majsbågarna för att inte ryckas med alltför mycket…

Väl ute ur kyrkan var det livat igen! 🙂 Lite plåtningar och  efter det åkte vi hem till mormor och morfar.

Nu var det dags för fest, finfina maten och tårta! Jag började med chokladtårta, tog sedan en bit av jordgubbstårtan och avslutade sedan kalaset med ytterligare lite chokladtårta 🙂 Ja mamma är lite petig så hon tyckte jag behövde en dusch efter det… i min värld, totalt onödigt!!!

Hjärtligt GRATTIS än en gång till brudparet!Stort Tack Viktoria för finfina bidrag till bildsamlingen!

Födelsedagskalas

söndag, 20 juni, 2010

Oj oj OOOJJJJJ så spännande! Mitt första födelsedagskalas!!!

Mycket känslor blev det både från mig och mamma under dagen…

Mamma for omkring som en vilde från det att hon studsade upp ur sängen och några timmar senare kom mormor också och for omkring 🙂 Vilken syn! Som tur var så provsmakade de lite ”saft” och de verkade ”chilla” lite efter det… vilka roliga typer 🙂

Blir man så när man blir stor?! 😉

När gästerna kom verkade allt under kontroll…

Och tro det eller ej men ALLA hade present OCH presentband med sig, WOW vilken dag! På slutet fick jag lite hjälp, tips och råd av Hugo med presentöppnandet, kändes tryggt.

Mumsigast av maten under dagen var utan tvekan jordgubbarna i tårtan! Smaskens smaskens på riktigt!!

Stort Hjärtligt Tack för de otroligt fina presenterna jag har fått för att jag fyllt ett år!

Och Tack alla ni goa som tänkt på mig denna dag!

Kan erkänna att jag somnade gott efter denna härliga och händelserika dag.


Wow nu är jag ett år!

torsdag, 3 juni, 2010

Helt otroligt häftigt, jag har nu fyllt ett år! Och vilken dag jag hade 🙂

Mamma skämde bort mig precis hela dagen med presenter och favoritgott att äta! På dagen kom mina kompisar Lise-Lotte och Amanda och hälsade på för att gratta 🙂  De hade med sig världens finaste gräsklippare, som JAG fick!!! Senare på kvällen kom mormor också förbi och hon hade med sig… fler presenter! 🙂 Finast av allt var den svarta rosetten med rosettband som mormor med omsorg valt ut, tack mormor!!! Ja sedan fick jag lite annat fint också men jag skojar inte… ohhh den svarta rosetten oj så fin den var!!!!

Mamma hade dagen till ära också köpt en flaggstång med fina svenska flaggan. Ja tack mamsen den var också speciell!